top of page
fondo-metal-pintado-negro-pinceladas_616

Benvinguts a Tretzesports

El nostre objectiu és fer el nostre treball amb il·lusió i passió, fins i tot amb una mica d’obsessió. Sabem que la perfecció no existeix, però treballen per apropar-nos a ella.

 

Per gaudir d’experiències inoblidables, participeu en les activitats que us recomanem, segur que en gaudireu

 

Si sou practicants o aficionats a l'esport de qualsevol modalitat, des d'aquesta web us volem oferir un ventall de possibilitats per fer.

 

Al nostre web trobareu informació de curses en ruta, de muntanya, BTT, marxes i caminades populars, travesses de natació, duatló, triatló i moltes altres activitats que a poc a poc anirem incorporant a la web.

Tambè podreu seguir la classificació de  la Lliga Tretzesports

Els nostres serveis

Tretzesports és l’experiència contrastada al llarg de molts anys. Un grup de gent que fusionen els seus coneixements per tocar la tecla perfecta, som esportistes, venim del mon de l’atletisme pur i dur i sabem el que desitja el practicant. El nostre límit és la teva ment.

 

Si voleu organitzar un esdeveniment esportiu, nosaltres us podem oferir tot un ventall de serveis, que us ajudaran en l’organització del vostre esdeveniment. 


Compromesos amb l'esport, treballem diàriament buscant noves formules per tal de poder donar suport a qualsevol activitat

 

Molta gent ha confiat amb nosaltres fins ara, no aspirem a ser els millors, però si que ens agrada ser un referent amb el nostre esforç i professionalitat, i tot el que som és gràcies a tots vosaltres que ens heu fet confiança.

Cronometratge

Professional

Tretzesports us ofereix el sistema de cronometratge mitjançant xip.

Utilitzem els dos millors sistemes del mercat.  Champion Chip  MY LAPS (xip groc) i Timming Sense (xip al dorsal).

Els dos sistemes permeten controlar esdeveniments multitudinaris i fer diferents punts de control.

OnLine

Resultats ON.LINE - Utilitzant qualsevol dels dos sistemes de cronometratge, Tretzesports us ofereix els resultats  al moment amb el sistema ON.LINE.

Veureu amb temps real els resultats de la vostra cursa.

Aixó augmentarà les visitas a la vostra web

BANNER inscripcions online copia.jpg

Inscripcions

Tretzesports disposa d'una potent plataforma d'inscripcions, totalment personalitzada per cada client i des d'on podreu fer el seguiment de les vostres inscripcions.

dorsal web.jpg

Dorsals

Dorsals personalitzats per qualsevol mena d'esdeveniment, curses, trail, btt, etc. amb materials resistents, de màxima qualitat. Podeu fer el vostre disseny o si voleu, us ho podem fer nosaltres.

altres serveis web.jpg

Qualsevol cosa que pugueu necessitar pel vostre esdeveniment us la podem proporcionar, arc de sortida i arribada, carpes, cons de senyalització, rellotge electrònic, banderoles, tanques metàl·liques, equips de so, speaker, etc.
També us podem oferir el servei de disseny, marcatge de circuits, personal per tancar les curses (escombres) neteja del circuit.

marketing web.jpg

Marketing

- Posem publicitat de la vostra cursa a la nostra web.
- Més de 4000 visites diàries.
- Us podem fer la web de la vostra cursa.

- Disseny i producció de cartells i flyers
- Newsletter a més de 17000 persones actualment.
- Xarxes socials: Presencia a Facebook i Instagram.
- Els millor professionals a la vostra disposició.

merch_web.jpg

Merchandising

Mitjançant els nostres proveïdors, et podem facilitar, samarretes, dessuadores, mitjons, gorres i molts altres articles per la bossa de corredor.
Posem a la vostra disposició a tots els nostres proveïdors, perquè no et falti el mes mini'm detall al teu esdeveniment

bottom of page