BICICLETADA POPULAR SOLIDÀRIA

Diumenge, 14 d'octubre  -  10.30 hores

Presentació

La bicicletada pretén promocionar l'ús de la bicicleta a la ciutat amb finalitat solidària.

Esdeveniment concebut com un espai de relació lúdic i festiu per compartir un matí esportiu i solidari. L’activitat consisteix en un recorregut pels participants en bicicleta totalment urbà de 5,5 quilòmetres i diverses activitats complementàries esportives i d’animació que s’allargaran durant tot el matí.

Com participar

PRESENTACIÓ_BICICLETADA.jpg

Benvolguts amics:
Tenint present el moment que estem vivint i la inseguretat de la situació, a poc a poc, volem tornar a la normalitat, malgrat que ara es diu "nova normalitat", que massa normal no és viure així.
Duran els últims mesos la nostra feina, la vostra passió, va quedar parada totalment, però nosaltres hem seguit treballant i preparant nous projectes pel dia que es pogués tornar.
Us hem preparat novetats i proves ja conegudes, que d'aquí a poc temps us anirem presentant. Noves proves que hauran de seguir un estricte protocol d'actuació, davant l'amenaça de la Covid-19, per així poder gaudir d'unes proves segures i a la vegada responsables.


L'equip Tretzesports

Per participar-hi cal fer inscripció prèvia a través del lloc web de la bicicletada o al CC La Fira del 9 al 14 d’octubre. La inscripció requerirà l’aportació d’un donatiu de 5 euros destinat íntegrament a la Fundació Noelia i els participants disposaran de l’assegurança, el dorsal solidari i la participació en sortejos que donaran opció a diferents obsequis.

Portapapeles01.jpg
INSCRIPCIONS TANCADES

La plaça de l’Univers, punt de sortida i arribada.

La plaça de l’Univers, punt de sortida i arribada.


La Plaça de l’Univers serà el punt de sortida i arribada i disposarà de diferents elements esportius, inflables i d’animació adreçats a tots els públics, a més d’activitats esportives diverses i altres propostes lúdiques. La bicicletada, a més, reivindicarà el dret a gaudir d’una circulació segura dels practicants d’aquest esport.

El recorregut passarà per la riera Miró fins a l'Avinguda de Jaume Primer, plaça d'Hèrcules, carrer de Misericòrdia, passeig de Prim, plaça de les Oques, carrer de Sant Joan, tomb de ravals, plaça de la Llibertat i avinguda de Sant Jordi, amb final novament a la plaça de l'Univers.

Obsequis

La Fira - Centre Comercial de Reus, patrocinador oficial de la prova, obsequiarà a tots els participants en la Bicicletada Popular, amb una motxilla.

Els participants de la Bicicletada que a l'hora de fer la seva inscripció ho demanin en l'apartat del formulari d'inscripcions, rebran un val personal intransferible de descompte del 20% per la participació en la prova Ciclista Gran Fondo Polar La Mussara - Reus, que es disputarà la pròxima primavera.

MOTXILLA BICICLETADA.jpg

Premi per les ESCOLES amb més participació

Com a novetat d'aquesta edició, es premiarà a les escoles amb més participació: es concedirà tres premis de 350€ en vals de compra de material esportiu als centres escolars amb més participació.

Per tal de sumar participants a cada escola, els alumnes, pares, mares, professors/es i familiars hauran d'indicar a l'apartat "centre escolar" el nom del centre educatiu.

El nombre d'inscrits mínim pe rebre el premi és de 30 inscrits en les escoles d'una línia, 50 per les escoles de dos línies i 70 per les escoles de tres línies.

42182273_1128501850636824_60830390526494

Per solidaritat, esport i diversió us esperem a la Biclcletada Popular!

La Fundació Noelia

La Fundació Noelia és una entitat sense ànim de lucre amb seu a Catalunya, de caràcter internacional i adscrita a FEDER (Federació Espanyola de malalties rares) i ORPHANET (un portal dedicat a oferir informació i serveis per afectats de malalties rares). La Fundació Noelia destina els seus esforços a donar a conèixer la realitat dels nens amb distròfia muscular congènita per dèficit de col·lagen VI i a recaptar fons per avançar en la investigació i trobar cura per a tots els afectats que pateixen aquesta greu malaltia degenerativa..

Esports_centrat gif.gif
LaFira_Logotipo_CMYK.png
Logo fundacio Noelia.jpg
logo medi ambient.jpg
aigues de reus.jpg
logo.png
marca_clubs-26.jpg
RECORREGUTS